Össur

Balance™ Foot J

Balance Foot J is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van mensen die langzamer lopen.

Balance™ Knee Control

Balance Knee Control is ontwikkeld om minder actieve gebruikers die meestal met hulpmiddelen lopen, een hoog niveau van stabiliteit te bieden.

i-Digits™ Access

i-Digits™ Access is een aangepast prothese apparaat voor personen met een gedeeltelijk handverlies of uitval. i-Digits Access is geschikt voor gedeeltelijke afwezigheid van een hand.

i-Digits™ Quantum

i-Digits™ Quantum is een aangepast prothese apparaat voor personen met een gedeeltelijk handverlies of uitval. i-Digits Quantum is geschikt voor gedeeltelijke afwezigheid van een hand.

i-Limb® Ultra

Een extern aangedreven, meervoudig articulerende prothesehand met vijf individueel aangedreven vingers en aangedreven draaiing van de duim, met handmatige aanpassingsoptie.

Iceross Seal-in X

Amputatieniveau: Transtibiaal met een belastingniveau van laag tot hoog en een profiel van 3mm tot 6mm. iceross karakteristieken zijn ook hier van toepassing zoals stoffen overtrek, Active skin care, Zijden binnenoppervlak en Products easy glide.

Iceross Seal-In X TF

Amputatieniveau: Transfemoraal en voor alle belastingniveaus. Met de Iceross karakteristieken eigenschappen zoals onderhanden; stoffen overtrek, active skin care, zijden binnenoppervlak, conisch en product_easy_glide.

Power Knee

POWER KNEE, een elektromotor aangedreven kniegewricht, biedt actieve beweging en superieure aangedreven stabiliteit in de standfase ter vervanging van het verlies van spierfunctie, zodat gebruikers verder kunnen lopen.

Pro-Flex® LP Align

Pro-Flex LP Align combineert functionaliteit, comfort en esthetisch ontwerp. Eigenschappen zijn: teenhefboom over de volledige lengte, aanpasbare heilhoogte, proportionele respons, sandaalteen en gesplitste teen.

RHEO KNEE®

De RHEO KNEE is een microprocessorgestuurde knie met een optimale combinatie van stabiliteit en veiligheid. Deze maakt een uitzonderlijk natuurlijke en ontspannen gang mogelijk, zelfs op moeilijk terrein.

RHEO KNEE® XC

Van revalidatie tot de dagelijkse activiteiten als werken, sporten en wandelen. RHEO KNEE XC geeft je het vertrouwen te gaan en staan waar je wil. Of je nu op de hometrainer zit tijdens het revalideren, door smalle doorgangen of kleine ruimtes loopt, wand
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »