• Össur Balance™ Knee Control

Balance™ Knee Control

Balance Knee Control is ontwikkeld om minder actieve gebruikers die meestal met hulpmiddelen lopen, een hoog niveau van stabiliteit te bieden.
Levertijd:
Heb je al een voorschrift voor dit product, kom dan vrijblijvend langs op één van onze adressen.
Beschikbaarheid:
Op voorraad (100)
Reviews:
€0,00 .
Incl. btw

Balance Knee Control

Balance Knee Control is ontwikkeld om minder actieve gebruikers die meestal met hulpmiddelen lopen, een hoog niveau van stabiliteit te bieden. De knie is bedoeld om eenvoudiger te kunnen lopen met één snelheid op een vlakke ondergrond en lichte hellingen; de gebruiker kan ermee traplopen*, over kleine obstakels lopen, en gaan zitten en/of knielen.

Balance Knee Control maakt gebruik van beproefde Össur-technologie en vormt een stabiel maar dynamischer alternatief voor Locking Knee.

Deze enkelassige knie heeft een door het gewicht geactiveerde frictierem die kan worden afgestemd op het gewicht van de gebruiker. Ook is de knie voorzien van extensie-ondersteuning, verstelbare standflexie en een handmatige vergrendeling voor gebruik als dat gewenst is.

*Die knie mag alleen volledig gestrekt gebruikt worden bij traplopen

Belastingsniveau

 
 

Laag

Dagelijkse, beperkte en gelijkmatige activiteiten mogelijk met behulp van een loophulpmiddel. Bijvoorbeeld: rustig in het rond het huis wandelen.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen