Geprinte redressiehelm

Geprinte Redressiehelm. 

De ideale leeftijd om met deze behandeling te starten is vier maand en dit doordat de groeicurve op dat moment het hoogste is en dus ook het meeste resultaat zal geboekt worden en je moet rekenen op een behandeling van ongeveer 4 a 5 maanden.

Bij twijfel mag u altijd langskomen voor meer uitleg en voor een verkennende scan om juist de graad van afwijking vast te leggen. De scan krijgt u op document van ons mee om te laten zien aan u kinderarts, sommige zijn ervoor en andere vinden het niet zo belangrijk. Alleen de afplatting of .... gaat niet weg vanzelf en ook niet op latere leeftijd tot onze grote spijt. Alleen zal wel haargroei later dit wat bedekken en minder doen opvallen. 

Onze werking is in stappen uitgelegd en gaan als volgt. 

- Maatname doormiddel van licht scanner

- Na twee weken de levering van de helm 

- na 2 a 3 weken de eerste controle van de helm met een nieuwe scan. 

- na 4 weken terug een controle van de helm en een nieuwe scan. 

- Na 4 weken terug een controle van de helm en een nieuwe scan. 

- dit wordt herhaald totdat de helm mag afgelaten worden. 

Waarom telkens de scan; dit zodat u als ouder maar ook wij de groei van het hoofd zeer nauwlettend  kunnen volgen. Zo zal u uw kindje en zijn groei kunnen volgen in een app speciaal ontwikkeld daarvoor. De volledige behandeling kost bij ons 1050 euro en dit is voor alle controles, scans en de helm. Ook zijn wij erkend door alle mutualiteiten in België. 

Voor meer info of uitleg kan u sturen naar [email protected] of 0032(0)11/55.15.90 

 

Geprinte redressiehelm
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »