• Otto Bock Enkel-voetbrace WalkOn Reaction

Enkel-voetbrace WalkOn Reaction

Deze brace ondersteunt u bij het opheffen van uw voet tijdens het lopen. Hierdoor wordt lopen veiliger en wordt uw risico op struikelen en vallen kleiner. De voorkant van uw voet blijft minder snel haken achter kleine obstakels of bij een ongelijke onderg
Levertijd:
Heb je al een voorschrift voor dit product, kom dan vrijblijvend langs op één van onze adressen.
Beschikbaarheid:
Op voorraad (100)
Reviews:
€0,00 .
Incl. btw

Deze brace is vrijblijvend te testen bij ons. 

Henning aan het lopen met de WalkOn Reaction

Natuurlijker lopen

De WalkOn Reaction ondersteunt u bij het bereiken van een vrijwel natuurlijk looppatroon. Tijdens het lopen wordt zowel het strekken als het buigen van uw knie ondersteund door de speciale structuur van de voorzijde van de brace. Hierdoor wordt uw looppatroon soepeler.

Henning aan het bewegen met de WalkOn Reaction

Minder compenserende bewegingen

Compenserende bewegingen leiden vaak tot slijtage. De WalkOn Reaction helpt daarom bij het verminderen van deze bewegingen dankzij de hoge teruggave van energie. U loopt meer symmetrisch doordat de brace energie opslaat wanneer uw voet de grond raakt en deze weer vrijlaat tijdens het afwikkelen van uw voet.

Henning loopt op ongelijke ondergrond met WalkOn Reaction

Meer veiligheid

Uw veiligheid tijdens het lopen neemt toe omdat de WalkOn Reaction uw voet ondersteunt en opheft tijdens het lopen. Hierdoor neemt het risico om te struikelen af.

Henning trekt de WalkOn Reaction aan

Gewoon uw eigen schoen

De WalkOn Reaction past in elke stevige schoen. Het enige waar u op moet letten is dat uw schoen een verstevigde hiel heeft. Om de brace aan te doen, plaatst u de WalkOn Reaction in uw schoen en schuift u vervolgens uw voet erin.

De WalkOn Reaction is lichtgewicht en discreet

Lichtgewicht en discreet

De WalkOn Reaction is licht, compact en discreet onder kleding. De scheenbeschermer maakt de brace nog comfortabeler. Deze is gemaakt van materiaal (Outlast) dat de opbouw van warmte en transpiratie vermindert.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »