• Orthovanreeth Silicone hand prothese

Silicone hand prothese

Met name wanneer slechts delen van de hand of vingers ontbreken zijn siliconen prothesen een ideale vervanger.
Levertijd:
Heb je al een voorschrift voor dit product, kom dan vrijblijvend langs op één van onze adressen.
Beschikbaarheid:
Op voorraad (100)
Reviews:
€0,00 .
Incl. btw

Functie en vormgeving

Met name wanneer slechts delen van de hand of vingers ontbreken zijn siliconen prothesen een ideale vervanger. Deze prothesen breiden de greepmogelijkheden van de getroffen hand uit en dienen als tegengewicht of steun tijdens het vastpakken en vasthouden van voorwerpen. De silicone vinger- en handprothesen worden vaak niet of niet meteen opgemerkt door derden.

Siliconen vinger- of deelhandprothesen worden vervaardigd uit hoogwaardige siliconen, op basis van de individuele wensen van de getroffen persoon. De prothesen worden zo levensecht mogelijke - aan de hand van de andere hand - nagemaakt. Details als aders, sproeten en rimpels completeren het geheel.

Grijpen en vasthouden

Vingerprothesen en (deel)handprothesen breiden de grijpmogelijkheden van de getroffen hand uit. Zo is het weer mogelijk om toetsenborden, telefoons en andere apparaten te kunnen bedienen. Daarnaast dienen ze als steun en tegengewicht voor de gezonde arm bij het grijpen en vasthouden van voorwerpen.

Opvallend onopvallend

Naast de functionaliteit is ook de esthetische vormgeving van de prothesen bijzonder overtuigend. Vorm en kleuren van de prothese worden bedrieglijk realistisch gereconstrueerd. De prothese zal voor derden op het eerste gezicht niet opvallen.

Intensief gebruik

Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat: dankzij het op maat vervaardigde kokerontwerp past de prothese perfect zonder storende naden of drukpunten en kunt u ze de hele dag dragen.

Speciaal voor u vervaardigd

Elke prothese is uniek en wordt vervaardigd volgens uw persoonlijke wensen.

Gemakkelijk onderhoud

De prothese gaat langer mee wanneer ze dagelijks van binnen en van buiten wordt schoongemaakt. Hiervoor is enkel water en ph-neutrale zeep nodig.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »