• Otto Bock Enkel-voetbrace WalkOn Flex

Enkel-voetbrace WalkOn Flex

Mensen met permanent zwakke voetheffers (spieren die de voet heffen) zijn afhankelijk van een medisch hulpmiddel dat hun voet opheft tijdens het lopen.
Levertijd:
Heb je al een voorschrift voor dit product, kom dan vrijblijvend langs op één van onze adressen.
Beschikbaarheid:
Op voorraad (100)
Reviews:
€0,00 .
Incl. btw

extra: Er is altijd de mogelijkheid om deze en andere te testen. 

Mensen met permanent zwakke voetheffers (spieren die de voet heffen) zijn afhankelijk van een medisch hulpmiddel dat hun voet opheft tijdens het lopen.

Dat is precies wat de WalkOn Flex doet. Deze brace ondersteunt u bij het opheffen van uw voet tijdens het lopen. Hierdoor wordt lopen veiliger en wordt uw risico op struikelen en vallen kleiner. De voorkant van uw voet blijft minder snel haken achter kleine obstakels of bij een ongelijke ondergrond.

Dankzij het speciale ontwerp en materiaal (glas en koolstofvezelcomposiet) is de WalkOn Flex met name zeer geschikt als u behoefte heeft aan meer flexibiliteit in uw enkel en knie. Als uw resterende spieren nog voldoende functioneren - hierover kan uw arts of instrumentmaker u adviseren - kan de WalkOn Flex u goede ondersteuning bieden, zeker ook op ongelijke ondergrond.

Veiliger lopen met de WalkOn Flex

Meer veiligheid

Lopen wordt veiliger omdat de WalkOn Flex uw voet tijdens het lopen ondersteunt en optilt. Dit verkleint het risico op struikelen, bijvoorbeeld over de rand van een vloerkleed of een ongelijke ondergrond.

 
 
Flexibiliteit met de WalkOn Flex

Flexibiliteit voor u

Op voorwaarde dat u aan de lichamelijke vereisten voldoet, zorgt de WalkOn Flex voor meer flexibiliteit in uw enkel en knie. Dit maakt het makkelijker om op ongelijke ondergrond te lopen. De brace biedt ook lichte ondersteuning tijdens het afrollen van uw voet, precies zoals u het nodig heeft.

 
 
Natuurlijk bewegen met de WalkOn Flex

Natuurlijk bewegen

Met de WalkOn Flex kunt u gedurende de dag natuurlijk bewegen. Wanneer u bijvoorbeeld hurkt of een trap oploopt kunt u uw u voorvoet normaal belasten. De WalkOn Flex is daarmee zeer geschikt voor uiteenlopende allerdaagse situaties.

Lichtgewicht en discreet

De WalkOn Flex is licht, compact en discreet onder kleding. De kuitbekleding is afneembaar, wat het draagcomfort van de brace nog verder vergroot. De brace is gemaakt van materiaal (Outlast) dat de opbouw van warmte en transpiratie vermindert.

Gewoon uw eigen schoen

De WalkOn Flex past in elke stevige schoen. Het enige waar u op moet letten is dat uw schoen een verstevigde hiel heeft. Om de brace aan te doen, plaatst u de WalkOn Flex in uw schoen en schuift u vervolgens uw voet erin.

Robuust en duurzaam

De WalkOn Flex is bijzonder robuust. De brace is uitgebreid getest en uiterst duurzaam.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »